Siberische kou, invasie van kramsvogels en Griekse nestkastjes

Bij deze temperaturen (-8 graden) en gevoelde -13 graden, moet je mentaal sterk zijn om nog eraan te kunnen geloven, dat er straks  toch nog zoiets als lente gaat komen ... Het maken van Griekse nestkastjes geeft al hoop. Vandaag weer drie kunnen versturen naar een Griekofiel in ons Fb-groep : "Van Kalimera tot Kalinichta, mijn Griekenland ! "  In de tuin wil ik nu niet zijn : oorlog tussen de invasie van kramvogels en de merels ! Wie mag bij de sierappeltjes ... Vrede stichten: nog meer voer in de tuin verdelen, zodat alle wat in de snavel kunnen stoppen :-) 

Deze drie ook nog kunnen maken deze week en versturen vandaag  = blij ! :-)  Morgen weer de garage in: de volgende opdrachten zijn al binnen :  paarden, nestkastjes in kleuren en natuurlijk ook weer Griekse huisje !!! :-) :-) :-) 

Reactie schrijven

Commentaren: 0