11. februari 2018
Iglo bouwende kikkers, schaatsende vogels en dansende muggen = 10 februari 2018 :-) Wat een pret in de tuin !
04. februari 2018
Een te dynamisch ogenblik was voldoende om een huisje in de niet bestelde kleuren te gaan maken ... Nu dus als aanbieding (ook weer leuk, want nieuw voor mij :-) ) I.p.v. € 25,50 nu voor € 20,00 te koop !!
01. februari 2018
In de Lente - modus :-) En weer een nieuw nestkastje met uitbouw voor een pindakaas pot : " Casa Sally"
29. januari 2018
Mijn website begint "te leven" ... ! Bezoekers, berichten in het gastenboek en nieuwe producten geven een top geluksgevoel !!
16. januari 2018
Hello vrienden: wat een geluksgevoel !! Na een wisselbad van gevoelens gisteren, nu een dik lach en geluksgevoel :-) ! En wat een massa en en hartverwarmende reacties ... Dat verplicht natuurlijk en zo ga ik nu weer aan het werk: het maken van leuke vogelhuisjes en andere dingen, waaraan mensen plezier kunnen beleven ... Tot gauw weer en alsnog: hartelijk bedankt voor jullie fijne reacties (tot nu toe voornamelijk op Facebook :-) ) Op een zonnige dag = zonnige groeten, Yvonne :-)
12. januari 2018
Yes , nu ben ik er bijna !!! Nog maar enkele uren wachten, dan is Leukevogelhuisjes.nl weer sky high :-) Het was ff doorbijten, want digitaal werkt het leven niet altijd gemakkelijker dan analoog: foto's maken is kei leuk en ach zo gemakkelijk geworden... Maar het kiezen en bewerken ervan is een heel andere koek ! Toch met je eigen foto's alleen ben je er nog niet : ook teksten willen bedacht en geschreven zijn . Dan is het een pro, als je goede vrienden hebt , die je alvast een link van de...